::Report::(akan diupdate - still under construction)
 
 
Recent report:

website ini best dipaparkan dalam resolusi 1152 by 864. Boleh juga dengan 1024 by 768 piksel.

Like A Mac WorkSpace

WorkSpace

:: Terinstall xupiter. Musnahkan!

:: Web update.

  • :: legend of flash blog
    note for 26Dec02 :: hari ni kene kemaskan bilik pulak. aper yg baru pegi kat link, report, bymyslf, flas script(ader snake resource). i would like to diliver some downloadable file with crakk .....
    note for 25Dec02 :: Tak lamer lagi aku nak tukar 3d card, tukarngan ATi Radeon ++. Skrang ni main game selalu tersekat2 saje. Kepada budak kelas 3Bestari (klass 1) korang nak tengok gambo korang gi kat section BY MYSLF, amacam best ker bg soung nih - pushing me a*way from LP ; reanimation.
    Check out that 3d effect. that is amplicast logo. inspired from 'edisi7 dipihak anda'
    Tengok kat soundcheck ader macam cd berputar, tu ialah flash component yang boleh di download di flashcomponent.com. Jika anda perhatikan selepas music didownload baru cd divisiblekan kalau blum ia invisible.
    Sesaper yang kenal kat aku ni silala contact aku yer....
    Hari ni baru balik vacation. tak tau nak tulis aperlah. tapi web ni tak seriously tulis jurnal. per2pun saya baru tahu ader web yg berjenis jurnal!?? tur pun links dari guestbook. ada salah harap dimaafkan. (komen pun tak per). bye.see u later.
    note for 21Dec02 : : ?? kenapa tripod web host tak upload file saya. adakah ia mempunyai tempoh yg tertentu. ========= ActionScript macam matematik jugak, macam topik persamaan linear, koordinat, peratus, pecahan, & algebra.
    aiseyman 20hb dah biler result PMR nak keluar huh? Aku dah seram ni. Ini adalah efek typewriter bukan masking.
    note for 19Dec02 : : y'll can hear flash background music. the music from linkinpark titled pu5hing me a*way
    background mane bleh transparent.
    tapi kalau nak tau cam maner nak buat flash transparent ni kodnyer <param name="wmode" value="transparent">
    cam biase web update
    whoa this site have game, check at above of this web page nokiaStyle snake game build with macromedia flash mx. if you have comment please sign my guestbook or email me. bye.
    something change. lets try something else.
    note for 16 :: cepat betul masa berlalu sekarang dah akhir tahun. mypc update- terdownload xupiter . so: guna spybot search & destroy , habis hilang. :^:
    fla script dah ada an diupdate- sesaper yg nak flash AS bleh email saya @ sign guestbook. jika saya ada saya akan letakkan pd FLA SCRIPT
    u're lucky have FlashPlayer6.00.2.00.5.700
    note for 15th dec 2002 :- action script utk jam diubah iaitu jika jam menunjukkan 0 ia akan tambah dengan 12. web dikemaskini sedikit, dan rase nyer nak taruk flash file, orait tak???. peace alwayss
    result pmr tak lame lagi akan kelar alamak seramnyer. brape a lah yg boleh aku dpt.
    take a time

    Jangan luper sign guestbook tau.text=note for 28Dec02 :: web update ini adalah external file dari text.txt!!