17Julai2004

visit http://smstsss.net

25March2004>>
our from next fwd history notes form 5;

24March2004>>
be posi+ive: from fwd; Don't rush me, I get paid by the hour.
New page; HIJZs articles and research

23March2004>>
bad think: from fwd;

hacker site:

16March2004>>
Lukisan Files : from fwd;

09March2004>>
something to share: from fwd;

07March2004>>
Literature components form 4;

IT files;

Misc;

Article;

 

making a website, playing games, download c & c, yahoo! messenger.

hey that is my class. click here to view high quality pic for printing purpose

"all the work will finished after we died"

Web site sekolah ni sepatutnya di siapkan pd pertengahan thn 2003 tapi memang dah tak dak masa baru siap sekarang. OK join our new comm at soksek04.tripod.com. - SoKSeKoNLiNe.

 

Go.......on skolah dah nak bukak dah. :0o latihan kimia tak siap lagi...... woi help me! aku dlm kesusahan nih.... please.

and kat budak2 LK ader site yg anda bleh download fail latihan lukisan kejuruteraan dalm bentuk .dwg iaitu guna software AutoCAD, kalau tak der beli sendiri and gain acad skills coz spm nanti pakai acad. ok web sitenye wkliksini .

FYI, kalau nak hilangkan banner tripod bleh klik kat sini for futher info. nak tayer sikit kerje projek it dah siap ker blum........... aper2 hal pun bleh share. dan cam menr dgn projek presentation 30th yeras anniversary dah ader pkembangan kerr??

jika anda mencari contoh soalan bleh daptkannyer kat website tutor ..

________GoForSPM 2004_________

masa berlalu dengan cepat sekali. tingkatan empat di sekolah ni sudah ke penghujungnya. di sini boleh nampak usahaku yang tak seberapa ini. namun perjuanganku teruskan untuk menghadapi SPM 2004 dengan mengambil 11 matapelajaran + 1 (i.t. kalau ada rezeki). setiap masa harus diisi dgn ilmu pengetahuan agarku dpt survive kat sana nanti.

ke galeri gambar hari terakhir aku form 4

 

REVOLUSI SAINS KOMPUTER

Tahukah anda sejarah bermulanya penciptaan komputer yang kita gunakan sekarang. Penerokaan ini telah lama wujud sejak beribu-ribu tahun lalu dan sentiasa berkembang mengikut peredaran zaman. Bidang ini mempunyai kaitan yang besar dalam ilmu matematik, fizik, dan kimia. Pada awalnya, komputer bukanlah mesin yang beroperasi secara digital tetapi dikendalikan dengan kuasa stim ataupun secara mekanikal. Penciptaan Tiub Vakum pada tahun 1972 merupakan contoh komputer teringkas yang pernah dicipta.

 

Dalam mengejar arus persaingan global, syarikat-syarikat gergasi komputer berlumba-lumba mencipta suatu inovasi perkomputeran.

7.0 Lanjutan projek tin aluminium guna MS Excel

Kesimpulan yang boleh dibuat dalam projek addmath Tin aluminium ialah

  1. Pembaziran yang minimum apabila menggunakan permukaan segiempat sama, segitiga sama sisi, dan heksagon.
  2. Semakin banyak sisi poligon semakin kurang pembaziran yang berlaku. Jika diperhatikan dalam jadual ini (jadual 1) peningkatan sisi poligon semakin nilai h/r menghampiri 2.

Dalam membuat jadual tersebut, hendakalah diketahui formula untuk mendapatkan nilai h, r dan h/r.

Dengan merujuk jadual 1, n adalah bilangan sisi poligon (sudut sekata), z adalah sudut pendalaman satu sisi. Nilai-nilai tersebut digunakan untuk menentukan nilai h, r, dan h/r. Di sini akan ditunjukan formula tersebut, pastikan anda tulis dalam ruang di atas Ms Excel dan mulakan formula dengan simbol '='.

z=((n-2)*180)/n

tanz/2=TAN(z/2*PI()/180)

r=((500*tanz/2)/n)^(1/3)

h=1000/((22/7)*(r^2))

d.mail utk dapatkan source

SMSTS^3 Japanese Language Club T-Shirt Design

Our team has made this design for our Japanese Language Club. The left side is the official club logo and place at front on shirt. Then for the back is the right side of the picture. So, if you want to order please mail me.

FLASH COUNTDOWN FOR MERDEKA!

30hb Ogos lepas team kami ade projek for merdeka persentation guna Flash MX, it's a final countdown. Kerja tu dapt pagi hari tu. Tapi tak semena-mena parents aku datang so, outing kejap. Balik pukul 6, terus siap-siap untuk solat maghrib. Then pukul 9 sembilan baru start projek. Projek persentation coundown ni dibuat dengan teliti sebab tu nampak smat. tetapi masa yang tak cukup menjadikan ia simple sajer. Ok, time nak kat sampai 12 tgh malam.kitorang play ourwork. alhamdulillah coundoun nih menjadi kalau tak ..... tapi swf tak ader kat sini. nanti aku akan taruk dlm web ni.

to all amplicastion please take a few breath before come back again while me and my self preparing for add math project work form 4 especially for SMSTunSyed.


 
 
Co-hosting by - AngelicDestiny
Apart of - GengJurnal
             
 
  :shouts:
 
 
 
 
Messages(smilies)
 
 
 
 

 

Colors :
Resolution :

ARCHIVE

-:)

 
 LINKS
 
 
       
         
               
Try to save this...
               

page = home.htm

amplicast® 3.1 beta version